Combine Frigorifice


Pe piata exista foarte multe modele si marci de combine frigorifice, insa cele mai populare marci sunt:Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Indesit, Polar, Whirlpool, Zanussi, Samsung, Siemens.
Orice model de combina frigorifica se diferentiaza de celelalte prin calitatea materialelor folosite la constructie, finisaje, tehnologia de racire (decongelare automata sau total no-frost), calitatea compresoarelor folosite, facilitati extra (dispenser de apa si gheata), posibilitatea reglarii individuale a temperaturilor din congelator si frigider, volumul util, clasa energetica si nu in ultimul rand durata medie de folosire.

A nu se face confuzie intre combina frigorifica si frigiderul cu doua usi, INTOTDEAUNA la o combina frigorfica, compartimentul de frigider este in partea de sus iar congelatorul este in partea de jos. La frigiderele cu doua usi , compartimentul congelatoarului este situat in partea de sus, iar volulmul util al acestuia este aproape intoatdeauna mai mic decat volumul compartimentului de congelator al unei combine frigorifice.


Indiferent de marca sau de modelul combinelor frigorifice, suntem pregatiti sa executam orice tip de reparatie, pentru a asigura in continuare, buna functionare a acestora. Experienta noastra in reparatiile acestor tipuri de frigidere va garanteaza identificarea si remedierea rapida a defectiunilor aparute


Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea frigiderului nu ezitati sa ma contactati
 (
Nr. Tel: 0762886060 , 0762620872)

Cuvinte Cheie

-Reparatii frigidere,- Reparatii congelatoare- Reparatii mese reci.- Reparatii combine frigorifice.- Reparatii vitrine frigorifice.- Reparatii Masini cuburi de gheata.

Detalii Contact

Telefon: 0762620872
Email: ovidiuhodutfrigorifice@gmail.com
Website: www.reparatii-frigorifice-frigidere.ro