Frigidere Daewoo

Frigiderele Daewoo, sunt frigidere din clasa superioara (calitate coreeana), design deosebit, finisaje de calitate, eficienta energetica crescuta.Pe piata cele mai raspandite sunt modelele No-Frost- combine sau frigidere cu 2 usi. Foarte rezistente in timp,aceste frigidere sunt foarte laudate de posesorii lor. Au o durata medie de viata de aprox. 12 ani.(pana la prima reparatie).

Problemele intalnite la combinele si frigiderele cu 2 usi Daewoo sunt: defectarea releelor compresorului, (datorita suprasarcinii in reteaua de alimentare), probleme de autodezghetare la vaporizatorul frigiderului.(rezistente defrost, senzori defrost, timer degivrare).

Recomandam clientilor nostri ca o data pe an sa scoata din functiune frigiderul pe o perioada de 48 de ore.(cu usile deschise) -pentru o dezghetare completa, -pentru o mai buna eficienta de racire.

Pentru frigiderele / combinele frigorifice marca Daewoovenim in sprijinul dvs. cu urmatoarele servicii :

-Reparatii placi electronice
-Inlocuire ventilator (pentru combinele No-Frost)
-Inlocuire Compresoare
-Inlocuire rezistenta degivrare
-Inlocuire timer defrost si senzori defrost .
-Incarcari cu freon : R 134a sau R600a .
-Curatare condensator de racire

Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea frigiderului nu ezitati sa ma contactati
 (
Nr. Tel: 0762886060 , 0762620872) 

Cuvinte Cheie

-Reparatii frigidere,- Reparatii congelatoare- Reparatii mese reci.- Reparatii combine frigorifice.- Reparatii vitrine frigorifice.- Reparatii Masini cuburi de gheata.

Detalii Contact

Telefon: 0762620872
Email: ovidiuhodutfrigorifice@gmail.com
Website: www.reparatii-frigorifice-frigidere.ro